Kezdőlap Fórumok Családjog Tulajdonjog akadályozása?

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Jeva 1 hónap, 1 hét telt el.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #48963

  Jeva
  Felhasználó

  T. Szakértő!
  Kérem tanácsát,hogy mit tehetnék, merre induljak el!
  Édesapánk a 7o es évek végén vásárolt egy hármunk részére egy ingatlant, melyen szüleim haszonélvezeti jogot tartottak fenn. Ezen az ingatlanon egy négylakásos ház építését kezdtük. A kölcsönszerződést visszamondtuk, mielőtt
  felvettük volna, így ez a hiányzó tőke az építkezést ütemét minimális szintre lassította. Csak édesapám nyugdíjából összerakott pénze miatt haladt.
  Sajnos egy hónapja édesapám is elhunyt. Mivel gyerekeim apjával megromlott a kapcsolatom, célszerűnek gondolom, hogy tulajdonomon szeretném a lakhatásom megoldani. A ház amiben gyerekként éltem és amiben édesapánk lakott haláláig, elhanyagolt. A építési engedélyt soha nem láthattam, állítólag a lakhatási engedélyhez, melytől fényévek választanak el, a régi ház lebontása lesz szükséges.
  Nekem és gyerekeimnek ez az állandó lakcímünk is. Ténylegesen valóban tartózkodási helyünkön éltünk. Mint bátyám és gyerekei.
  Bátyám semmilyen megoldást nem támogat, amíg a szerinte szükséges 40 millió nem áll rendelkezésemre az építkezés folytatásához. A zárat lecserélte, kulcsom sincs. Azt találta ki, hogy 1o-15 év múlva szól, ha kész, addig menjek albérletbe.
  Ez az idő elég lehet neki az elbirtoklásra..
  Van bármi lehetőségem?

1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.