Kezdőlap Fórumok Jogi szakvizsga Jogi szakvizsga bizonyítvány

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  B.Bandika 3 éve, 2 hónapja telt el.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24556

  Sziasztok!

  Sok ismerősömnek gondot jelentett, hogy a szakvizsga bizonyítványa nem készült el időben és emiatt nem tudott dolgozni egy hónapig, vagy lemaradt a kamarai avatás időpontjáról és hasonlók…

  Nekem teljesen más az élményem. Már engem is jó előre ezzel riogattak, meg maga a jegyzőkönyvvezető is a harmadik vizsgámon azt mondta, hogy 3-4 hét, de számítsak inkább négyre…

  Pff mondom nagyon jó…

  Azért próba szerencse, csak írtam egy “beadványt” – kérelmet az Igazságügyi minisztériumnak ilyesmi szöveggel:

  “Tisztelt Ügyintéző!

  Ezen és ezen a napon sikeres szakvizsgát tettem. Kérem, hogy méltányosságból a szakvizsga bizonyítványomat mielőbb kiállítani szíveskedjenek, tekintettel arra, hogy hivatásomat, csak a szakvizsga birtokában kezdhetem el. A késedelem számomra másfél hónapos várakozási időt jelent, mivel kamarai eskütételre csak havonta kerül sor….

  És láss csodát egy E. Tímea nevű ügyintéző hölgy másnap! felhívott a telefonomon, hogy megkapta a levelemet és hogy szerda (harmadnap) megfelelne e nekem az átvételre.

  Hihetetlennek tűnt akkor, de így történt.

  Szeretném utólag is megköszönni neki, ezek szerint a közigazgatásban tényleg vannak olyanok akik emberségesen viszonyulnak az ügyfélhez és hatékonyan dolgoznak. Csak így tovább!

1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.