Álláslehetőség Budapesten

jogero.hu jogi allas
Jogi állás

Tradíció. Innováció. Fiatalos lehetőségek. Érdekel?

Gyere és légy a csapatunk tajga!

Mi egy több, mint 25 éves múlttal rendelkező, hazai tulajdonú, de széles nemzetközi kapcsolatrendszerrel bíró, gazdasági joggal és adótanácsadással foglalkozó iroda vagyunk. Ügyfeleink hazai és nemzetközi közép- és nagyvállalatok, melyek részére komplex jogi- és adótanácsadást nyújtunk, legyen szó akár a napi működésről, akár befektetési- és/vagy fejlesztési projektek megvalósításáról. Az iroda megalakulása óta törekszünk az ügyfelek minél hatékonyabb kiszolgálását eredményező innovatív megoldások felkutatására és alkalmazására, így például, a hazai piacon elsőként tesszük lehetővé az ügyfelek számára bizonyos ügyvédi szolgáltatások teljesen elektronikus formában történő igénybevételét.

Szakmailag kiválóan felkészült, az ügyvédi hivatás iránt elkötelezett, üzleti gondolkodású, tanácsadói szemlélettel bíró csapat vagyunk, akik követjük a nemzetközi trendeket és nem félünk a digitalizáció hamarosan jelentkező kihívásaitól, hanem azon dolgozunk, hogy azokat a magunk és ügyfeleink javára fordítsuk.

A munkánk egy hivatás, megköveteli a precizitást, odafigyelést, proaktivitást, a folyamatos tanulást, ezért fontos, hogy mindenkinek legyen ideje kikapcsolódni, feltöltődni és időnként együtt is lazítsunk. Ezért például fagyizunk, meccset nézünk, szülinapokat ünneplünk, vagy éppen vitorlázunk együtt.

Kit keresünk a csapatunkba?

Olyan kollégát, akinek legalább cum laude diplomája van, magas szinten tud angolul írásban és szóban egyaránt, elkötelezett, megbízható, precíz, flexibilis és terhelhető. Nyitott au új információkra, tanulásra, szereti a kihívásokat.

Mit kínálunk?

  • senior ügyvéd(ek) irányítása, mentorálása mellett önálló és csapatmunka komplex jogi projekteken
  • ügyfélkapcsolat
  • szakvizsgára történő felkészülés támogatása szakmailag és tanulmányi szabadsággal
  • bepillantás termékfejlesztési folyamatokba
  • publikációs lehetőség

Ha érdekel a lehetőség, várjuk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet magyar és angol nyelven az ihasz.anita@krs.hu e-mail címre!

Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

jogero.hu jogi allas
Jogi állás
Ügyvédjelölt állás – D.A.S. Legal

A D.A.S. Legal Dr. Megyesi Ügyvédi Iroda ügyvéd vagy ügyvédjelölt kollégát keres Irodánk tevékenysége elsődlegesen nagyszámú ügyfeleink polgári jogi igényeinek a bíróság előtti érvényesítésére irányul. Polgári peres irodaként széles körben (főként: baleseti és egyéb kártérítési ügyek, szerződéses jogviták, ingatlanjog, gazdasági ügyek, munkajog, öröklési jog stb.) rendkívül változatos jogi feladatokat látunk …

Jogi állás
Legal assistant, Budapest

KassaiLaw, a law firm specialized in entrepreneurship and business law, is looking for our newest team member: an assistant, who’s agile and down-to-earth and would assist in our day-to-day work, primarily in communicating with clients, administration and marketing. Tasks: administrative tasks client communication managing the social media platforms assisting the …

jogero.hu jogi allas
Jogi állás
Ügyvédjelölt állás

Elsősorban polgári jog, azon belül is ingatlan,- és építési,- továbbá gazdasági és kereskedelmi joggal foglalkozó, multinacionális és hazai nagy,- illetve középvállalatok képviseletét ellátó belvárosi ügyvédi iroda agilis és a szakma iránt érdeklődő ügyvédjelölt munkatársat keres csapatának bővítésére. Feladatok: Szerződések és egyéb okiratok előkészítése, szerkesztése, véleményezése, fordítása Ügyvédek munkájának támogatása Bíróság,- …