Álláslehetőség Budapesten

jogero.hu jogi allas
Jogi állás

Tradíció. Innováció. Fiatalos lehetőségek. Érdekel?

Gyere és légy a csapatunk tajga!

Mi egy több, mint 25 éves múlttal rendelkező, hazai tulajdonú, de széles nemzetközi kapcsolatrendszerrel bíró, gazdasági joggal és adótanácsadással foglalkozó iroda vagyunk. Ügyfeleink hazai és nemzetközi közép- és nagyvállalatok, melyek részére komplex jogi- és adótanácsadást nyújtunk, legyen szó akár a napi működésről, akár befektetési- és/vagy fejlesztési projektek megvalósításáról. Az iroda megalakulása óta törekszünk az ügyfelek minél hatékonyabb kiszolgálását eredményező innovatív megoldások felkutatására és alkalmazására, így például, a hazai piacon elsőként tesszük lehetővé az ügyfelek számára bizonyos ügyvédi szolgáltatások teljesen elektronikus formában történő igénybevételét.

Szakmailag kiválóan felkészült, az ügyvédi hivatás iránt elkötelezett, üzleti gondolkodású, tanácsadói szemlélettel bíró csapat vagyunk, akik követjük a nemzetközi trendeket és nem félünk a digitalizáció hamarosan jelentkező kihívásaitól, hanem azon dolgozunk, hogy azokat a magunk és ügyfeleink javára fordítsuk.

A munkánk egy hivatás, megköveteli a precizitást, odafigyelést, proaktivitást, a folyamatos tanulást, ezért fontos, hogy mindenkinek legyen ideje kikapcsolódni, feltöltődni és időnként együtt is lazítsunk. Ezért például fagyizunk, meccset nézünk, szülinapokat ünneplünk, vagy éppen vitorlázunk együtt.

Kit keresünk a csapatunkba?

Olyan kollégát, akinek legalább cum laude diplomája van, magas szinten tud angolul írásban és szóban egyaránt, elkötelezett, megbízható, precíz, flexibilis és terhelhető. Nyitott au új információkra, tanulásra, szereti a kihívásokat.

Mit kínálunk?

  • senior ügyvéd(ek) irányítása, mentorálása mellett önálló és csapatmunka komplex jogi projekteken
  • ügyfélkapcsolat
  • szakvizsgára történő felkészülés támogatása szakmailag és tanulmányi szabadsággal
  • bepillantás termékfejlesztési folyamatokba
  • publikációs lehetőség

Ha érdekel a lehetőség, várjuk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet magyar és angol nyelven az ihasz.anita@krs.hu e-mail címre!

Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

jogero.hu jogi allas
Jogi állás
Ügyvédjelölt állás Budapesten

Ügyvédjelöltet keresünk XIV. kerületi ügyvédi irodánkba elsősorban hosszútávra! Talán Te tudnál segíteni nekünk? Főként polgári és gazdasági, céges és ingatlanügyletekkel foglalkozunk, amihez ügyvédjelöltet keresünk teljes állásban, vagy akár részmunkaidőben is. Csapatunk fiatalos, jókedvű, mindemellett széleskörű tapasztalatokat lehet nálunk szerezni, nemcsak azokon a területeken, amiken dolgozunk, hanem az ügyfelekkel való bánásmód …

jogero.hu jogi allas
Jogi állás
Ügyvédjelölt, alkalmazott jogász, alkalmazott ügyvéd állás – Budapest – Gáts Ügyvédi Iroda

A Gáts Ügyvédi Iroda budapesti irodájába legalább egyéves szakmai gyakorlattal rendelkező ügyvédjelöltet,alkalmazott jogászt,és alkalmazott ügyvédet keres. Munkáltató bemutatása: A Gáts Ügyvédi Iroda az építőipar területén működő ügyvédi iroda, jogi tanácsadást, okiratszerkesztést, peres képviseletet lát el. A tevékenysége kiegészül a tervezők, műszaki ellenőrök, beruházók oktatásában való részvétellel, szaklapokban történő publikálással, és …

jogero.hu jogi allas
Jogi állás
Ügyvédjelölt állás – Gyollai Ügyvédi Iroda

Buda frekventált részén elhelyezkedő, elsősorban polgári joggal foglalkozó ügyvédi iroda precíz, megbízható, ügyvédjelöltet keres hosszú távra, azonnali kezdéssel. Feladatok: Polgári, gazdasági, szerzői és iparjogvédelmi, illetve felszámolási és végrehajtási ügyek Elvárások: felhasználói szintű számítógépes ismeretek megbízhatóság, terhelhetőség, stressztűrő képesség Előnyt jelent: korábban ügyvédi irodában szerzett tapasztalat Amit kínálunk: versenyképes fizetés ügyvédi …